x

Priznanja za inovatorski rad

Ivica Smolec

 



posjeta iz 117 država



Ispravan CSS3 prema W3C! W3C potvrđuje da je ova stranica ispravan XHTML 1.0 Transitional dokument!


Webutation

Ivica.info Pagerank


Danas je

 

Sa sklopovima i uređajima koje sam razvio dok sam radio u "Končar - Elektronika i informatika" (INEM) sudjelovao sam u više navrata na sajmovima, na izložbenom prostoru "Končara", kao i na nekoliko izložbi inovacija i tehničkih noviteta.
Za neke projekte dobio sam nagrade, plakete, diplome i druga priznanja. Donji prikaz nije kompletan, nedostaju priznanja za 1990. godinu i diploma uz specijalnu nagradu "Croatia" - osiguranja na Inovi '90.

II nagrada i diploma Croatia osiguranja - INOVA 88 Priznanje - INOVA 88 Diploma - INOVA 88 Diploma s brončanom plaketom - RAST YU 88

O nagradi Croatia osiguranja na INOVI 88 u novinama

Brončana plaketa - RAST YU 88 Uređaj za termičku zaštitu i daljinska mjerenja na INWEX 88, Brno



Gore lijevo: brončana plaketa za uređaj za termičku zaštitu i daljinska mjerenja na velikim strojevima na izložbi inovacija i tehničkih noviteta RAST YU 88, Rijeka.
Gore desno: konfiguracija istog uređaja, s modulima u dva ožičena montažna okvira, izložena na jugoslavenskom štandu X međunarodne izložbe inovacija, tehničkih noviteta i know-how INWEX '88, Brno (tada ČSSR).



O uspjehu na INOVI 90 u novinama


Specijalna nagrada "Croatia osiguranja" za relej termičke zaštite RTP 610 E, koja se spominje u gornjem novinskom članku, nikad mi nije uručena, kao ni diplome s INOVE 90. Naime, bila je gužva sa selidbom poduzeća "Končar - Elektronika i informatika" na drugu lokaciju, s otpuštanjem 80% ljudi, s početkom rata i s još koječim. Najprije nisam ni znao da sam ju osvojio, a kasnije sam na to zaboravio.


Priznanje na RAST YU 90 Zlatna plaketa - INOVA 98

 

 

Na početak stranice

Zadnje uređivanje 06. 2017.
© 2004 -2017. Ivica Smolec
Ove stranice nalaze se na Besplatni Hosting serveru.