x

"Spark"

Danas je 

 

Volonterski sam kreirao i uređivao internetske stranice Udruge umjetnika „Spark“. (http://www.udruga-umjetnika-spark.hr). Uređivao sam dizajn, birao sadržaj, bio sam novinar, foto i video snimatelj i webmaster tih stranica od 2005. do 2014. godine, kad sam se iščlanio.

Na preko trideset stranica (poglavlja) pratio sam kronološki sve aktivnosti Udruge, od svečanosti organiziranih gostovanja hrvatskih i stranih umjetnika, gostovanja i predstavljanja Udruge ili nekog njenog člana u Velikoj Gorici, Zagrebu i drugim gradovima, promocije knjiga, likovnih izložbi, koncerata članova. Opisivao sam odvijanja svečanosti proglašenja najboljih pjesama na „Sparkovim“ pjesničkim natječajima „Valentinovo“, „Još jedno proljeće“ i „Još jedno proljeće – s tatom ili bez njega“ i objavljivao pobjedničke pjesme. Bilo je i drugih sadržaja.

Nakon napuštanja udruge sa stranica sam uklonio svoju poeziju i adrese raznih vlastitih mjesta na internetu, dakle, sadržaj koji bi mogao poslužiti jedino mojoj osobnoj promociji a ne promociji Udruge.

 Ispravan CSS3 prema W3C! Ispravan XHTML 1.0 Transitional dokument!  ▬  © 2004 - 2018. Ivica Smolec, www.ivica.info


www.000webhost.com